@Angel
Dzięki za te opinię.
Zwłaszcza jeśli chodzi o kabel V2 na czerwonych, zaskoczyłeś mnie.
A słuchałeś każdego z osobna? Jak tak, to później wstaw tak jak u mnie ściana kondycjoner V2, a V1 do źródła lub DACa u mnie ten drugi robi za źródło.
Ja illuminati sobie daruję mój set V2 i V1 z białymi wtykami na razie nie jest zagrożony, zresztą nie szukam już od lat, te illuminati to tylko tak przy okazji "zleceń".
Mam też swoje typy wtyków na illuminati, chociaż najbardziej sprawdzone to jednak te, które zaleca Piotr.
Znaczenie ma też długość tego kabla, ale to przy innej okazji, chociaż nie wiem, czy już nie wspominałem.
Teraz czekam na decyzję i jak będzie na tak, czeka mnie kolejne 5 sztuk do oprawienia z różna biżuterią. To nie jest też tak, że ten kabel jest hiper super, już mam informację zwrotną, że lepszy od Oyaide to on nie jest, gra po prostu innym charakterem. Z V2 może się uzupełnić, ale to na określonych wtykach z jednej i drugiej strony kabla. Wtedy bynajmniej u mnie było w pytę.
Jak będziesz gotowy to daj znać co robimy z tymi twoimi, żebym na czas zaopatrzył się we widełki, bo tanie nie są, żeby je trzymać w "próżni".